Verkkoluento: Kumppanuusvanhemmuus tutuksi

Paik­ka: Ver­kos­sa, Zoom-alustalla

Luen­nol­la ker­ro­taan kump­pa­nuus­van­hem­muu­des­ta lap­si­per­heel­lis­ty­mi­sen tapa­na. Luen­nol­la tar­jo­taan vas­tauk­sia seu­raa­viin kysymyksiin:

Mitä kump­pa­nuus­van­hem­muus tarkoittaa? 

Mis­tä voin löy­tää vanhemmuuskumppanin? 

Mitä on tär­ke­ää huo­mioi­da, kun suun­nit­te­lee kump­pa­nuus­van­hem­pi­na lapsiperheellistymistä? 

Miten val­mis­tau­dun kumppanuusvanhemmuuteen?

Luen­noit­si­ja­na Kai­sa Niit­ty­nen, Sateen­kaa­ri­per­heet ry:n eri­tyis­asian­tun­ti­ja. Kai­sa toi­mi aiem­min per­he­työn­te­ki­jä­nä Kump­pa­nuus­van­hem­mak­si-hank­kees­sa. Luen­nol­la kuul­laan myös kokemuspuheenvuoro. 

Luen­to jär­jes­te­tään ver­kos­sa Zoom-alustalla. 

Voit halu­tes­sa­si esit­tää ennak­ko­ky­sy­myk­siä asian­tun­ti­jal­le ja koke­mus­pu­hu­jal­le. Kump­pa­nuus­van­hem­muus tutuk­si -verk­ko­luen­non ennak­ko­ky­sy­mys­ten loma­ke.

Kävelevien ihmisten varjoja katukiveyksellä. Kuva on värjätty filtterillä kokonaan sinisävyiseksi. Teksti: Verkkoluento - Kumppanuusvanhemmuus tutuksi. Tiistaina 5.11. klo 18-19.15. Alareunassa logot: Simpukka ry, Helminauha-hanke ja Sateenkaariperheet ry.

Osal­lis­tu­mi­nen verkkoluennolle

Verk­ko­luen­nol­le osal­lis­tu­mi­nen on kai­kil­le avoin­ta ja mak­su­ton­ta, eikä sil­le tar­vit­se ilmoit­tau­tua. Luen­to jär­jes­te­tään Zoom-alus­tal­la, jon­ka käyt­tö on osal­lis­tu­jal­le mak­su­ton­ta. Voit käyt­tää Zoo­mia tie­to­ko­nee­si selai­mel­la tai ohjel­mal­la. Puhe­li­mel­la osal­lis­tues­sa tulee lada­ta Zoom-sovel­lus.
Tutus­tu: ohje Zoom-verk­koa­lus­tan käyt­töön.

Osal­lis­tu verk­ko­luen­nol­le 5.11. kel­lo 18.00 täl­lä lin­kil­lä.
Tapaa­mis­tun­nus: 836 9630 4089
Sala­sa­na: 352755

Läm­pi­mäs­ti tervetuloa!

Liity jäseneksi

Ota yhteyttä